Recruitment.

Werving & selectie: Wij brengen je verder

Genoeg van die eeuwige zoektocht? Iedere keer weer dat CV, intakegesprek en de hoop dat het in het echt net zo klikt als op papier. Bij SalesSCOUTS gaat het anders. Wij investeren, gaan de diepte in en stellen kandidaten en organisaties alleen aan elkaar voor als het een optimale match is voor beide kanten.

Grondige screening

Persoonlijkheids- en competentietesten

Persoonlijke relatie

SalesSCOUTS gaat de diepte in

Selectieve voordracht

Kennismaking alleen bij optimale match

Onboarding

Training en begeleiding bij plaatsing

Sales recruitment voor organisaties

Recruitment hoort diepgang te hebben. De echte match vindt tenslotte plaats tussen personen. Personeelswerving vraagt veel meer dan het matchen van een functieprofiel met CV’s.

Met een unieke recruitmentmethode ondersteunt SalesSCOUTS een HR afdeling bij zowel het vinden als het trainen èn begeleiden van bijzonder salestalent. SalesSCOUTS kijkt naar de mens achter de kandidaat. Wie past er echt bij het bedrijf, de doelstellingen, de medewerkers?

Ons wervings- en selectieproces is grondig en persoonlijk. Bij plaatsing worden kandidaten desgewenst ingewerkt door middel van maatwerk training en begeleiding. Dit ‘onboarding’ principe zorgt ervoor dat kandidaten direct klaar zijn voor de job.

Klaar voor een nieuwe salesfunctie?

Onze opdrachtgevers zijn inspirerende bedrijven waar zowel aankomend salestalent als doorgewinterde salesprofessionals zich thuis mogen voelen. Maar andersom moet het bedrijf ook bij jou passen. Je bent tenslotte meer dan je CV. We stellen je dus niet zomaar voor. SalesSCOUTS gaat met je op zoek naar wat jou drijft, hoe je je talenten inzet en welke vaardigheden je wilt ontwikkelen. We zijn benieuwd wie je bent!

Sales vacatures

Commercial warehouse loading dock with employee standing in a doorway.
Accountmanager Equipment Sales
Accountmanager Field Services Midden Nederland
Communicating with customers
(Junior) Accountmanager MPS (Print)
Multiracial farmers collecting organic eggs from henhouse - Focus on hands holding chicken
Business Development Manager
Modern Businessman Speaking by Phone
Ingevuld
Inside Sales Accountmanager
Analyzing sales and statistics in cafe
Ingevuld
(junior) Account Manager regio Zwolle

Onze methode: What’s in it for you?

Sales is fascinerend – en heel persoonlijk. Bij het verkopen van een product of dienst is de persoon zelf het belangrijkste gereedschap.

Onze screening geeft een kandidaat beter inzicht in zichzelf. We onderzoeken competenties en vaardigheden en laten een kandidaat zien waarin hij of zij excelleert en waar er werk aan de winkel is. Bij plaatsing binnen een organisatie bestaat de mogelijkheid tot begeleiding en training on the job. Zo krijgen organisatie en kandidaat beide een kickstart en is de kans op een succesvolle samenwerking vele malen groter.

Deze kandidaten gingen je voor

Michel
Michel
kandidaat
4/5
Review SalesScouts
SalesScouts heeft mij goed geholpen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ze werken snel, communiceren prettig en waren goed bekend bij de werkgever. Een aanrader om eens mee in gesprek te gaan op het moment dat je verder wil kijken.
Hanif
Darwish
Hanif
Darwish
kandidaat
5/5
SalesScouts – meeting ambitions
Leuk bedrijf met een no-nonsense aanpak in sales recruitment. Ik was enig tijd geleden benaderd door SalesScouts voor een nieuwe uitdaging. Helaas is het na paar maanden niets geworden, aangezien de functie en de werkzaamheden mij absoluut niet liggen. Desalniettemin geef ik wel mijn complimenten aan Jean-Louis Van Aerle en zijn team voor hun open en eerlijke communicatie richting de kandidaten.
Tom
Hilverda
Tom
Hilverda
kandidaat
5/5
Top bedrijf bij het vinden van een nieuwe job!
SalesSCOUTS heeft mij benaderd en na twee fijne telefonische gesprekken werd ik uitgenodigd bij het bedrijf in kwestie. Dankzij de alerte medewerkers en goede inzet van SalesSCOUTS heb ik in korte tijd de perfecte baan gevonden. Een goed bedrijf met prettige medewerkers, die ook naderhand regelmatig contact zoeken om te horen hoe het gaat en of de job bevalt. Ik ben erg te spreken over SalesSCOUTS en beveel hen zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe job!