Reviews

Hanif
Darwish
Hanif
Darwish
kandidaat
5/5
SalesScouts – meeting ambitions
Leuk bedrijf met een no-nonsense aanpak in sales recruitment. Ik was enig tijd geleden benaderd door SalesScouts voor een nieuwe uitdaging. Helaas is het na paar maanden niets geworden, aangezien de functie en de werkzaamheden mij absoluut niet liggen. Desalniettemin geef ik wel mijn complimenten aan Jean-Louis Van Aerle en zijn team voor hun open en eerlijke communicatie richting de kandidaten.
Tom
Hilverda
Tom
Hilverda
kandidaat
5/5
Top bedrijf bij het vinden van een nieuwe job!
SalesSCOUTS heeft mij benaderd en na twee fijne telefonische gesprekken werd ik uitgenodigd bij het bedrijf in kwestie. Dankzij de alerte medewerkers en goede inzet van SalesSCOUTS heb ik in korte tijd de perfecte baan gevonden. Een goed bedrijf met prettige medewerkers, die ook naderhand regelmatig contact zoeken om te horen hoe het gaat en of de job bevalt. Ik ben erg te spreken over SalesSCOUTS en beveel hen zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe job!
Michel
Michel
kandidaat
4/5
Review SalesScouts
SalesScouts heeft mij goed geholpen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ze werken snel, communiceren prettig en waren goed bekend bij de werkgever. Een aanrader om eens mee in gesprek te gaan op het moment dat je verder wil kijken.
Edward
van der Jagt
Manager Sales
4/5
Review Bid Manager
SalesScouts heeft een hele goede job gedaan in het vinden van de juiste Bid Manager - geen eenvoudig in te vullen vacature in de competitieve IT sector. In het voortraject hebben ze veel tijd en aandacht besteed aan het snappen van onze organisatie, onze cultuur en kernwaarden en het shapen van het gewenste profiel. Daar hebben we in het vervolgproces veel profijt van gehad. Ze hebben ons gedurende het search en selectie proces goed en regelmatig op de hoogte gehouden van de status en vorderingen. Het hele proces is van A-Z erg goed begeleid en we zijn erg blij met onze nieuwe Bid Manager die op 1 februari zal gaan starten.
Pieter
Eeltink
Pieter
Eeltink
kandidaat
5/5
Passie voor de juiste match
Het team van SalesSCOUTS gaat niet voor een snelle match. Hun passie is om het te laten passen. Ze vroegen door om er achter te komen waar ík blij van werd. Ze kennen hun opdrachtgevers, wat je als kandidaat nét wat meer inzicht geeft om een goede keuze te maken. Ook ná de deal blijven ze betrokken.
A
Van meel
A
Van meel
kandidaat
5/5
Uitstekend geholpen
Na een lange zoektocht heeft SalesSCOUTS mij uitstekend geholpen met het vinden van een nieuwe baan. Hele aardige vakgerichte mensen die altijd voor je klaar staan.