Over SalesSCOUTS.

Recruiters met sales in het DNA

SalesSCOUTS wordt geleid door Jean-Louis van Aerle en Jacco Aartsen Tuijn. Twee praktijkmannen met gezamenlijk 50 jaar ervaring in sales, training, businessmanagement en personeelswerving. Ze doorzien de complexiteit van werving & selectie en de problemen die zich voordoen in dit proces. SalesSCOUTS is opgericht vanuit de overtuiging dat sales recruitment echt beter kan.

Jean-Louis van Aerle

Je verdiepen in een ander om diens behoefte te vervullen – dat is verkopen.

Jean-Louis is een ondernemer en manager met een onuitputtelijk doorzettingsvermogen. In zijn carrière, waarvan 12 jaar in een directeursfunctie, heeft hij veel salespersoneel geworven en heeft hiervoor veel recruiters voorbij zien komen. Hij begrijpt hoeveel tijd en energie een directie en een HR manager kwijt kan zijn aan het wervings- en selectieproces. En ook dat het uitbesteden daarvan alleen aantrekkelijk is als het echt effectiever kan.

Intelligente recruitment

Persoonlijke selectie ondersteund door kunstmatige intelligentie

Persoonlijke onderzoeken

Karakter en competenties in kaart gebracht

Selectieve voordracht

Alleen spot-on kandidaten, geen tijdverspilling

Training & Onboarding

Voor nieuw talent of voor het gehele salesteam

Jacco Aartsen Tuijn

Sales is een ambacht, waarbij heel veel draait om je eigen gedrag.

Met een lange carrière als key account manager, salesmanager en salestrainer weet Jacco als geen ander wat een kandidaat beweegt om in de sales te werken. Hij doorziet de behoeften van salesprofessionals en begeleidt hen al jaren in de ontwikkeling van hun vaardigheden met SalesRESPECT®, zijn bureau voor training en ontwikkeling in de salesbranche.

Onderscheidende sales recruitment

SalesSCOUTS doet het anders dan andere wervings- en selectiebureaus. De speciaal ontwikkelde wervingsmethodiek van SalesSCOUTS wordt ondersteund door artificial intelligence, persoonlijkheids- en competentieonderzoeken, maatwerk training en persoonlijk contact. Heel veel persoonlijk contact. Het schuiven van CV’s is niet meer van deze tijd. Bij SalesSCOUTS draait het om de mensen.

Werving van nieuw salespersoneel is via SalesSCOUTS compacter, gerichter en effectiever. Organisaties krijgen alleen kandidaten te spreken die ‘spot on’ zijn, en kandidaten komen op hun beurt beslagen ten ijs. Een win-win voor iedereen.