SalesSCOUTS

voor Salesmanagers

Het was de beste keuze uit iedereen die we hebben gezien.” En toch klopt het niet 100%.

Selectie van sales-toppers

Salesmanagers worden vaak geconfronteerd met kandidaten die het nèt niet zijn. Idealiter zou u meteen vanaf het begin betrokken moeten zijn bij de werving van nieuw salespersoneel. Er dienen namelijk vragen gesteld worden die onthullen of er echt een sales-topper aan de andere kant van de tafel zit. Bij SalesSCOUTS treft u niet zomaar sales recruiters. Ons team is ontstaan vanuit jarenlange saleservaring en hierop is ook onze selectiemethode gestoeld. Bij SalesSCOUTS spreken we uw taal.

Bij de vroege selectie van salespersoneel wordt SalesSCOUTS ondersteund door voorspellende software (artificial intelligence). In de fase daarna gaan we een intensief onderzoeks- en gesprekstraject aan met een kandidaat, waarin wij als salesexperts precies weten welke vragen er gesteld moeten worden. Met dit uitgebreide profiel weet u precies wat het nieuwe salestalent u brengt en op welke vlakken hij of zij kan groeien binnen uw team. Een zeer grondige pre-selectie dus, waardoor uw organisatie alleen praat met kandidaten die echt 100% matchen.

Plaatsing en ‘onboarding’ saleskandidaten

Helaas stranden wervingsprocessen regelmatig in de proeftijd. Nieuwe medewerkers moeten vaak te snel zelfstandig aan het werk en wederzijdse verwachtingen blijken alsnog uiteen te lopen. Enerzijds is dit begrijpelijk; uw tijd is ook kostbaar. Anderzijds vormt de inwerkperiode hierdoor wel een potentieel risico. Binnen de SalesSCOUTS formule bestaat er de mogelijkheid om kandidaten na plaatsing in te werken door middel van een SalesRESPECT® training. Een 4-daagse in-house training op maat gemaakt voor uw organisatie en uw kandidaat – of het hele salesteam. Met dit ‘onboarding’-principe is iedereen verzekerd van een goede start en is de kans op succes maximaal.

Search &
Find

Op zoek naar een nieuwe salesprofessional? SalesSCOUTS verzorgt het wervings- en selectieproces van A tot Z.

Search, Find & Onboarding

Behoefte aan een nieuwe, volledig ingewerkte salesprofessional? SalesSCOUTS verzorgt de recruitment en training.
  • Onboarding d.m.v. 4-daagse SalesRESPECT® training
Meest gekozen

Search, Find & Teamtraining

SalesSCOUTS verzorgt uw recruitmentproces, aangevuld met een maatwerk training voor het gehele salesteam.
  • Eigen dossieromgeving op SalesSCOUTS platform
  • 4-daagse SalesRESPECT® training voor het gehele salesteam inclusief nieuwe medewerker