SalesSCOUTS

voor directieleden

Herkent u dat? Hoe meer kandidaten er voorbij komen, hoe minder vertrouwen u erin heeft. Het kost veel tijd om iemand te vinden, en het kost nog meer tijd om iemand in te werken. Vaak blijkt het alsnog geen optimale match te zijn – en kunt u weer opnieuw beginnen. De kosten stijgen en het geduld daalt.

Recruitment vanuit directie-perspectief​

SalesSCOUTS weet hoe het is om op uw stoel te zitten. Daarmee onderscheidt ons kantoor zich van andere recruitmentbureaus. Vanuit jarenlange eigen ervaring op directieniveau kennen wij de klappen van de zweep in sales recruitment.

De recruitmentformule die SalesSCOUTS ontwikkelde, is daarom anders ingericht. Hij kenmerkt zich door ondersteuning van artificial intelligence, intensief persoonlijk contact en maatwerk trainingen – zelfs voor uw gehele salesteam. SalesSCOUTS beschikt over een echte salesachtergrond en over een groot netwerk binnen de branche. Hierdoor kunnen we de juiste vragen stellen en snel handelen.

Commitment

Niet onbelangrijk: SalesSCOUTS gelooft in commitment. Veel recruitmentbureaus werken met het ‘no cure no pay’ principe. SalesSCOUTS werkt met een opstartfee, waardoor wij een inspanningsplicht hebben naar u toe. Kortom: U mag verwachten dat wij leveren.

Search &
Find

Op zoek naar een nieuwe salesprofessional? SalesSCOUTS verzorgt het wervings- en selectieproces van A tot Z.

Search, Find & Onboarding

Behoefte aan een nieuwe, volledig ingewerkte salesprofessional? SalesSCOUTS verzorgt de recruitment en training.
  • Onboarding d.m.v. 4-daagse SalesRESPECT® training
Meest gekozen

Search, Find & Teamtraining

SalesSCOUTS verzorgt uw recruitmentproces, aangevuld met een maatwerk training voor het gehele salesteam.
  • Eigen dossieromgeving op SalesSCOUTS platform
  • 4-daagse SalesRESPECT® training voor het gehele salesteam inclusief nieuwe medewerker