Salesprofessionals.

Klaar voor een nieuwe salesfunctie?

Heb je meer dan genoeg tijd besteed aan het doorsturen van je CV, diverse intakegesprekken en onvermijdelijke afwijzingen? Bij SalesSCOUTS gaat het anders. We zijn selectief naar kandidaten, maar ook naar organisaties toe. We stellen je niet zomaar voor. Onze opdrachtgevers zijn inspirerende bedrijven waar zowel aankomend salestalent als doorgewinterde salesprofessionals zich thuis mogen voelen. Maar andersom moet het bedrijf ook bij jou passen. Je bent tenslotte meer dan je CV. SalesSCOUTS gaat met je op zoek naar wat jou drijft, hoe je je talenten inzet en welke vaardigheden je wilt ontwikkelen. We zijn benieuwd wie je bent!

Onze methode: What’s in it for you?

De recruitmentwereld zit vol goede bedoelingen. Wanneer de verwachtingen van een organisatie niet blijken te passen bij die van jou, ben je vaak al relatief ver in het sollicitatieproces en is je investering aanzienlijk geweest. Je bent opnieuw veel tijd kwijt – en een teleurstelling rijker.

SalesSCOUTS investeert veel tijd in het krijgen van een scherp beeld van een kandidaat. Dit scheelt een hoop desillusies en levert bovendien tijdwinst op. We nemen de tijd om je te leren kennen. Door middel van verschillende onderzoeken en intensief persoonlijk contact zoeken we grondig uit wie jij bent, wat je wilt en wat je waardeert in een organisatie. Dit vraagt een investering in tijd, maar resulteert erin dat we gerichter voor je kunnen bemiddelen. We brengen je dan ook alleen in contact met organisaties waarvan we zeker weten dat het een optimale match is met jou.

Deze kandidaten gingen je voor

Hanif
Darwish
Hanif
Darwish
kandidaat
5/5
SalesScouts – meeting ambitions
Leuk bedrijf met een no-nonsense aanpak in sales recruitment. Ik was enig tijd geleden benaderd door SalesScouts voor een nieuwe uitdaging. Helaas is het na paar maanden niets geworden, aangezien de functie en de werkzaamheden mij absoluut niet liggen. Desalniettemin geef ik wel mijn complimenten aan Jean-Louis Van Aerle en zijn team voor hun open en eerlijke communicatie richting de kandidaten.
Michel
Michel
kandidaat
4/5
Review SalesScouts
SalesScouts heeft mij goed geholpen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ze werken snel, communiceren prettig en waren goed bekend bij de werkgever. Een aanrader om eens mee in gesprek te gaan op het moment dat je verder wil kijken.
A
Van meel
A
Van meel
kandidaat
5/5
Uitstekend geholpen
Na een lange zoektocht heeft SalesSCOUTS mij uitstekend geholpen met het vinden van een nieuwe baan. Hele aardige vakgerichte mensen die altijd voor je klaar staan.

Grondige screening

Tijdsinvestering in tests en onderzoeken

Persoonlijke relatie

Wie ben jij en wat wil je? SalesSCOUTS gaat de diepte in

Selectieve voordracht

Video-preselectie, kennismaking alleen bij optimale match

Onboarding

Training en begeleiding bij plaatsing

Sales recruitment: Zo brengen wij je verder

Sales is fascinerend – en heel persoonlijk. Bij het verkopen van een product of dienst ben jij zelf het belangrijkste gereedschap. De klant reageert in de basis op jou. Door een goede screening kan SalesSCOUTS je beter inzicht geven in jezelf. We voeren persoonlijkheidsonderzoeken uit en onderzoeken je competenties en vaardigheden. We laten je, voor zover je dat nog niet weet, zien waarin je excelleert en ook waar er werk aan de winkel is. Als je bij een opdrachtgever wordt geplaatst, bestaat er aanvullend de mogelijkheid om on the job getraind en begeleid te worden door onze partner SalesRESPECT®. Zo garanderen we een kickstart en is jouw kans op succes vele malen groter.

Sales vacatures

Analyzing sales and statistics in cafe
(junior) Account Manager regio Zwolle
Rotterdam cityscape, Netherlands
(Senior) Accountmanager MPS (Print)
Accountmanager Field Services West-Nederland
Laughing businessman juggling balls in his office
Client Manager (Binnendienst)
Multiracial farmers collecting organic eggs from henhouse - Focus on hands holding chicken
Business Development Manager
Happy professional woman taking notes using digital tablet standing outside.
Accountmanager Archive Solutions