Salesprofessionals.

Klaar voor een nieuwe salesfunctie?

Heb je meer dan genoeg tijd besteed aan het doorsturen van je CV, diverse intakegesprekken en onvermijdelijke afwijzingen? Bij SalesSCOUTS gaat het anders. We zijn selectief naar kandidaten, maar ook naar organisaties toe. We stellen je niet zomaar voor. Onze opdrachtgevers zijn inspirerende bedrijven waar zowel aankomend salestalent als doorgewinterde salesprofessionals zich thuis mogen voelen. Maar andersom moet het bedrijf ook bij jou passen. Je bent tenslotte meer dan je CV. SalesSCOUTS gaat met je op zoek naar wat jou drijft, hoe je je talenten inzet en welke vaardigheden je wilt ontwikkelen. We zijn benieuwd wie je bent!

Onze methode: What’s in it for you?

De recruitmentwereld zit vol goede bedoelingen. Wanneer de verwachtingen van een organisatie niet blijken te passen bij die van jou, ben je vaak al relatief ver in het sollicitatieproces en is je investering aanzienlijk geweest. Je bent opnieuw veel tijd kwijt – en een teleurstelling rijker.

SalesSCOUTS investeert veel tijd in het krijgen van een scherp beeld van een kandidaat. Dit scheelt een hoop desillusies en levert bovendien tijdwinst op. We nemen de tijd om je te leren kennen. Door middel van verschillende onderzoeken en intensief persoonlijk contact zoeken we grondig uit wie jij bent, wat je wilt en wat je waardeert in een organisatie. Dit vraagt een investering in tijd, maar resulteert erin dat we gerichter voor je kunnen bemiddelen. We brengen je dan ook alleen in contact met organisaties waarvan we zeker weten dat het een optimale match is met jou.

Deze kandidaten gingen je voor

Pieter
Eeltink
Pieter
Eeltink
kandidaat
Passie voor de juiste match
Het team van SalesSCOUTS gaat niet voor een snelle match. Hun passie is om het te laten passen. Ze vroegen door om er achter te komen waar ík blij van werd. Ze kennen hun opdrachtgevers, wat je als kandidaat nét wat meer inzicht geeft om een goede keuze te maken. Ook ná de deal blijven ze betrokken.
Van meel
Van meel
Uitstekend geholpen
Na een lange zoektocht heeft SalesSCOUTS mij uitstekend geholpen met het vinden van een nieuwe baan. Hele aardige vakgerichte mensen die altijd voor je klaar staan.
Tom
Hilverda
Tom
Hilverda
kandidaat
Top bedrijf bij het vinden van een nieuwe job!
SalesSCOUTS heeft mij benaderd en na twee fijne telefonische gesprekken werd ik uitgenodigd bij het bedrijf in kwestie. Dankzij de alerte medewerkers en goede inzet van SalesSCOUTS heb ik in korte tijd de perfecte baan gevonden. Een goed bedrijf met prettige medewerkers, die ook naderhand regelmatig contact zoeken om te horen hoe het gaat en of de job bevalt. Ik ben erg te spreken over SalesSCOUTS en beveel hen zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe job!

Grondige screening

Tijdsinvestering in tests en onderzoeken

Persoonlijke relatie

Wie ben jij en wat wil je? SalesSCOUTS gaat de diepte in

Selectieve voordracht

Video-preselectie, kennismaking alleen bij optimale match

Onboarding

Training en begeleiding bij plaatsing

Sales recruitment: Zo brengen wij je verder

Sales is fascinerend – en heel persoonlijk. Bij het verkopen van een product of dienst ben jij zelf het belangrijkste gereedschap. De klant reageert in de basis op jou. Door een goede screening kan SalesSCOUTS je beter inzicht geven in jezelf. We voeren persoonlijkheidsonderzoeken uit en onderzoeken je competenties en vaardigheden. We laten je, voor zover je dat nog niet weet, zien waarin je excelleert en ook waar er werk aan de winkel is. Als je bij een opdrachtgever wordt geplaatst, bestaat er aanvullend de mogelijkheid om on the job getraind en begeleid te worden door onze partner SalesRESPECT®. Zo garanderen we een kickstart en is jouw kans op succes vele malen groter.

Sales vacatures

Laughing businessman juggling balls in his office
Client Manager (Binnendienst)
Multiracial farmers collecting organic eggs from henhouse - Focus on hands holding chicken