Wat doet SalesSCOUTS?

Met een unieke wervingsmethode biedt SalesSCOUTS een ander perspectief op de wereld van sales recruitment.

SalesSCOUTS heeft een zeer grondig en uitermate persoonlijk wervings- en selectieproces, ondersteund door kunstmatige intelligentie. Kandidaten van SalesSCOUTS worden desgewenst ingewerkt door middel van maatwerk trainingen en worden na plaatsing verder begeleid. Dit ‘onboarding’ principe zorgt ervoor dat kandidaten direct klaar zijn voor de job.

De slagingskans op een perfecte match tussen een organisatie en een saleskandidaat was nog nooit zo hoog.

Ben jij de sales professional die we zoeken?

Ben je een jong salestalent of juist een doorgewinterde salesprofessional? Zoek je een werkomgeving die jouw perfect fit is, en ben je klaar om het anders te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ons bestand bestaat uit inspirerende organisaties door heel Nederland die op zoek zijn naar passend salestalent. Lees meer over de onderscheidende werkwijze van SalesSCOUTS en hoe we jou zeer selectief kunnen voorstellen aan organisaties die bij jou passen.

Deze kandidaten en klanten gingen je voor

Tom
Hilverda
Tom
Hilverda
kandidaat
5/5
Top bedrijf bij het vinden van een nieuwe job!
SalesSCOUTS heeft mij benaderd en na twee fijne telefonische gesprekken werd ik uitgenodigd bij het bedrijf in kwestie. Dankzij de alerte medewerkers en goede inzet van SalesSCOUTS heb ik in korte tijd de perfecte baan gevonden. Een goed bedrijf met prettige medewerkers, die ook naderhand regelmatig contact zoeken om te horen hoe het gaat en of de job bevalt. Ik ben erg te spreken over SalesSCOUTS en beveel hen zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe job!
Pieter
Eeltink
Pieter
Eeltink
kandidaat
5/5
Passie voor de juiste match
Het team van SalesSCOUTS gaat niet voor een snelle match. Hun passie is om het te laten passen. Ze vroegen door om er achter te komen waar ík blij van werd. Ze kennen hun opdrachtgevers, wat je als kandidaat nét wat meer inzicht geeft om een goede keuze te maken. Ook ná de deal blijven ze betrokken.
Edward
van der Jagt
Manager Sales
4/5
Review Bid Manager
SalesScouts heeft een hele goede job gedaan in het vinden van de juiste Bid Manager - geen eenvoudig in te vullen vacature in de competitieve IT sector. In het voortraject hebben ze veel tijd en aandacht besteed aan het snappen van onze organisatie, onze cultuur en kernwaarden en het shapen van het gewenste profiel. Daar hebben we in het vervolgproces veel profijt van gehad. Ze hebben ons gedurende het search en selectie proces goed en regelmatig op de hoogte gehouden van de status en vorderingen. Het hele proces is van A-Z erg goed begeleid en we zijn erg blij met onze nieuwe Bid Manager die op 1 februari zal gaan starten.

Onze recruitmentmethode

1
2
3
4
5
6
Intelligente selectiemethode
Persoonlijkheids- en competentietest
Face-to-face gesprek SalesSCOUTS
Selectie en voordracht
Aanname en evaluatie
4-daagse SalesRESPECT® (team)training

SalesSCOUTS voor uw organisatie

Recruitment hoort diepgang te hebben. De echte match vindt tenslotte plaats tussen personen. Personeelswerving vraagt veel meer dan het matchen van een functieprofiel met CV’s.

Met een unieke recruitmentmethode ondersteunt SalesSCOUTS uw HR afdeling bij zowel het vinden als het trainen èn begeleiden van bijzonder salestalent. SalesSCOUTS kijkt naar de mens achter de kandidaat. Wie past er echt bij uw bedrijf, uw doelstellingen, uw medewerkers?

Meer informatie voor

Search &
Find

  • Op zoek naar een salestopper met jarenlange ervaring? Of juist naar aanstormend salestalent?
  • SalesSCOUTS is de partner die zoekende organisaties als geen ander begrijpt - en tegelijkertijd heel goed het salesvak verstaat.
  • SalesSCOUTS verzorgt uw wervings- en selectieproces van A tot Z.

Search, Find & Onboarding

  • Behoefte aan een nieuwe, volledig ingewerkte salesprofessional?
  • Bij nieuw personeel is de inwerkfase, het ‘onboarden’, een tijdrovende, precaire periode.
  • SalesSCOUTS verzorgt zowel de recruitment van salesprofessionals als hun training bij aanvang. Zo is een goede start gegarandeerd.
Meest gekozen

Search, Find & Teamtraining

  • Moet uw bestaande salesteam uitgebreid worden?
  • SalesSCOUTS neemt u het recruitmentproces uit handen en verzorgt aanvullend een maatwerk training voor het gehele salesteam.
  • Zo is een goede start van nieuwe medewerkers gegarandeerd en staan ook meteen alle neuzen dezelfde kant op.

Intelligente Recruitment

Persoonlijke selectie ondersteund door kunstmatige intelligentie

persoonlijke onderzoeken

Karakter en competenties in kaart gebracht

Selectieve voordracht

Alleen spot-on kandidaten, geen tijdverspilling

Training & onboarding

Voor nieuw talent of voor het gehele salesteam

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben je klaar om te investeren in een werkomgeving die echt bij jou, je karakter en je wensen past? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ons bestand bestaat uit inspirerende organisaties door heel Nederland die op zoek zijn naar passend salestalent.